PASTA Z TUŃCZYKA I JAJEK.

Hartmanka
testuje

Chcesz poznać produkty, które mają szansę, poprawić Twój poranny nastrój? Koniecznie zobacz, co dla Ciebie przetestowałam!

czytaj dalej ...

Blog

Wierzysz, że słowem mogę przyczynić się, aby Twój dzień stał się piękniejszy? Sprawdź, co dla Ciebie przygotowałam!

czytaj dalej ...

Facebook

Chciałabyś poznać kobiety, które tworzą cudowną, porankową społeczność? Dołącz do Nas na facebooku!

czytaj dalej ...

Sobotnie
śniadanie

W życiu kierujesz się zasadą "Przez żołądek do serca"? Doskonale! Mam dla Ciebie kilka kulinarno-śniadaniowych propozycji.

czytaj dalej ...

PASTA Z TUŃCZYKA I JAJEK.

Lubię proste dania, łatwe i szybkie w przygotowaniu, a ta pasta właśnie do takich należy!

Idealna na śniadanie, ale i świetnie wygląda na imprezowym stole podana na przykładach na krakersach!

 

Co potrzebujemy:

– 1 puszka tuńczyka w sosie własnym
– 3 jajka
– 1 czerwona cebula
– 1 ogórki konserwowe
– majonez (około 3-4 łyżki)
– sól i pieprz

 

 

Wykonanie:

Jaja gotujemy na twardo. W międzyczasie kroimy drobniutko cebulę i ogórki, tuńczka rozdrabniamy widelcem. Ugotowane i ostudzone jajka kroimy w kosteczkę i dodajemy do pozostałych składników. Dodajemy majonez i przyprawy.

No i koniec, smarowidło ląduje na kromkach 🙂

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *